BEGIN A NEW ADVENTURE
Interested in learning new things with an awesome group of people?

Dismiss Notice

Hello Gamer!

We are glad you found us, if you find anything useful here please consider registering to see more content and get involved with our great community users, it takes less than 15 seconds!

Tool Dev Menu Tool [NOW FREE]

Discussion in 'Other Games' started by Cain532, Dec 30, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cain532 Happy Modding

    Cain532

    Total Messages:
    1,066
    Likes Received:
    587
    Trophy Points:
    123
    Cain532, Dec 30, 2016
    | Last edited: Dec 31, 2016
    #1
    Starter

    Hey there everybody! So, Hereisme and I have been talking and have decided that the next update to the DevMenu tool should be free to members of RivalGamer. So that's what we are doing! I am now releasing the DevMenu Tool to everyone here on RivalGamer! All you need is your RG Key and you will have access to the dev menus in many popular games of which include

    90% credit goes to Hereisme for actually getting the menus to work in game, be sure to thank him!!!​
    1. Uncharted 1
    2. Uncharted 2
    3. Uncharted 3
    4. The Last of Us
    5. Heavy Rain
    6. Beyond Two Souls (Coming soon!)
    The beautiful thing about this is that I have utilized a special feature to RivalGamer that protects our work and keeps the filesize of the tool itself super small! So not only do you have a powerhouse tool that only takes up 813Kb, but it's update proof AND Any other games we find functions for, we can simply update it without you having to update the tool!

    [​IMG]

    But enough of me gabbing your ear off, Here is the download!


    Hidden Content:
    You must register to see the hidden content, or upgrade your membership to unhide all content.




     
  2. Starter
     
  3. Loading...

    Similar Threads Forum Date
    PS3 Grand Theft Auto 5: FREE SPRX Mod Menu *Randiums v1.7* [BLES-DEX][GAME UPDATE v1.27] Other Games Dec 10, 2017
    Exclusive [1.11] TLOU RTM And Sprx Mod Menu By Welsh And Cyb3r Other Games Oct 13, 2015
    PS3 [1.23] Endeavour SPRX Mod Menu By Welsh And Sabotage V1.2.1 Other Games Apr 12, 2015
    PS3 TLOU TOOL 1.11 By xHARDHeMPuS Other Games Nov 21, 2017
    Tool RESIDENT EVIL 5 RTM TOOL Other Games Jul 29, 2017

  4. talal322 Newbie

    talal322

    Total Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    How to use the debug menu in Uncharted 2? i only figured out R2 + L2
     
  5. Hereisme Newbie

    Hereisme

    Total Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    13
    The buttons should be the same to open dev menu and quick menu, debug fly tis the R2 + L2 HOLD and L3 + Triangle is the debug text.
     
  6. xHARDHeMPuS ✮ YouTube Affiliate ✮

    xHARDHeMPuS

    Total Messages:
    116
    Likes Received:
    74
    Trophy Points:
    38
    Good Job man ;)
     
  7. Maniac556 Newbie

    Maniac556

    Total Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    13
    how to open quick menu and dev menu?
     
  8. Hereisme Newbie

    Hereisme

    Total Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    13
    L3 + Start = Dev Menu L3 + Select = Quick Menu L3 + Triangle = Debug Text L2 + R2 = Debug Fly (Uncharted) L3 + R3 = Debug Fly (Last of Us)
     
  9. iiCaNHaX Gamer

    iiCaNHaX

    Total Messages:
    127
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    28
    Access is denied. Exception from HRESULT 0x80070005. This tool gives me a error and a headache
     
  10. Cain532 Happy Modding

    Cain532

    Total Messages:
    1,066
    Likes Received:
    587
    Trophy Points:
    123
    Starter
    No problems on my end! it's working just fine for me. Try updating windows .net framework
     
  11. michael8059 Newbie

    michael8059

    Total Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    13
    how can i stop the building from disappearing when i use debug fly to flying out of the map?
     
  12. Hereisme Newbie

    Hereisme

    Total Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    13
    You can't, unless you use another hack to make stuff not to disappear, but thats not inside this tool.
     
  13. YellowNakji Newbie

    YellowNakji

    Total Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Tool was working at first for me but now it no longer does. It appears to be glitched and i am rather disappointed.

    Edit, the imgur link broke so here is the raw one: imgur.com /a/ySJ4V (remove space between .com and /a/)
     
  14. iiCaNHaX Gamer

    iiCaNHaX

    Total Messages:
    127
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    28
    My windows .net framework is installed to latest update..
    Dev menu tool gives too much problems and virus notification.
    I explored the tool a little got the memory code offsets :lock0:
    Made my own modded Dev menu Eboot (y) No need for the tool anymore.
     
  15. michael8059 Newbie

    michael8059

    Total Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    13
    i can't use dev menu after i got a "Visibility" option, any suggestion?
     
  16. Cain532 Happy Modding

    Cain532

    Total Messages:
    1,066
    Likes Received:
    587
    Trophy Points:
    123
    Starter
    Curious how you managed that seeing as how the tool itself doesn't contain any memory offsets.
     
  17. Cain532 Happy Modding

    Cain532

    Total Messages:
    1,066
    Likes Received:
    587
    Trophy Points:
    123
    Starter
    I recently added a new option, are you telling me that i has made the tool unusable? if so I will fix it as soon as I can
     
  18. Cain532 Happy Modding

    Cain532

    Total Messages:
    1,066
    Likes Received:
    587
    Trophy Points:
    123
    Starter
    ah, seems to be a coding issue with the button population :X I'll fix as soon as I can!!!
     
  19. Vexx RƓ тᏂᏋ ßᏒᎧтђعᏒђ٥٥Ð

    Vexx

    Total Messages:
    615
    Likes Received:
    1,940
    Trophy Points:
    103
  20. michael8059 Newbie

    michael8059

    Total Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    13
    michael8059, Feb 26, 2017
    | Last edited: Feb 28, 2017
    #37
    yes it's unusable for me
    before the new option comes out, i can use dev menu tool perfectly
    but now the menu wont appear in the game throught it works no problem on pc
    maybe my pc's or ps3's got some problem should i try update some software on my pc?
    thanks a lot :)

    my ps3 os version : 4.75
    my CCAPI version : 26.0 Rev6
    my pc os : win10
     
    JustBader likes this.
  21. michael8059 Newbie

    michael8059

    Total Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    13
    i forget to say i use the tool with the last of us version 1.11
    dev menu still not appear in the game after i update my CCAPI to latest version
    hope the problem could be solved soon thx :)
     
  22. y8rz3l56ye2n8q Prime Member

    y8rz3l56ye2n8q

    Total Messages:
    58
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    I've had those 2 in the Artemis database for a while with a tiny bit more for them. I don't remember if I've ever posted a link to it here before, but odds are I'm stomping on somebody's toes by doing so since you guys seem to be in this for making money instead of just freely providing anything and everything you can. dron_3 beat me to the debug menu for the last of us even though I'm not sure I'd be smart enough to even find it anyway, I'm still wasting my life on Enslaved Odyssey To The West.
    Please Login/Register to view links
     
  23. michael8059 Newbie

    michael8059

    Total Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    13
    for several try, i still cant open the menu in the game :(
    my TLOU version BCAS20270
    does the tool work with asia version TLOU?
     
Thread Status:
Not open for further replies.